dilluns, 3 de desembre del 2012

TRENTA-CINQUENA CONCENTRACIÓ VERITAT, JUSTÍCIA I REPARACIÓ. EL FEIXISME MATA.





El feixisme sota totes les seves formes, ahir, avui i demà, mata


La Memòria antifeixista és la lluita per la vida dels drets i les llibertats dels individus, els col·lectius i els pobles, una memòria universal i internacionalista dels drets humans com a principi bàsic e imprescindible de qualsevol democràcia. 

La Memòria és veritat, justícia i reparació, la llum en aquesta foscor inaguantable. No és passat, és futur. Som totes i tots els que no claudicarem. Aquesta vegada NO PASSARAN!




Galeria de fotos de la concentració Totes les fotos de la concentració on es pot veure com tothom volia participar en la recollida de signatures, signant, donant suport i difonent aquesta oportunitat de justícia per a les víctimes del franquisme que és la Querella Argentina. Aquesta querella que s'està duent a terme en una República que tants republicans de l'estat espanyol va acollir i que sap de la mort de la mà assassina del feixisme. Esperem que la justícia denegada per sistema en aquest estat continuista franquista que no sap de drets humans i de les seves obligacions democràtiques vingui de la mà d'un estat que ha tingut el valor de jutjar i condemnar la dictadura i les seves mans executores.