diumenge, 30 de juny del 2013

QUARANTA-UNENA CONCENTRACIÓ VERITAT, JUSTÍCIA I REPARACIÓ



Altre dissabte més exigint justícia. Ha passat el temps de demanar, fins i tot el d'exigir, és l'hora d'actuar, de denunciar, d'arribar a l'última porta i llençar-la a terra. Les víctimes i els seus familiars i amics no som pidolaires no volem almoines, volem JUSTÍCIA I RESPECTE. 

Cap impediment més, estem farts de stops d'impunitat, de semàfors vermells posats per la democràcia, d'aturades i retencions amb excuses per part dels que van tenir el poder de fer justícia i van mirar cap altre costat. Aquests que van aixecar la catifa i espantats de tanta pols franquista acumulada la van deixar caure formant una polseguera que només va portar més indignació i més desconeixement. 

Estem molt farts dels que van guanyar la guerra i mai van pagar, d'aquests que amb el seu llegat continuen governant els nostres destins no esperàvem res. Altres ens van trair abans i després, i ens van deixar indefensos, però tant enutjats que ens van encoratjar a continuar aquesta lluita que no tindrà més fi que la victòria de la justícia per als que van lluitar contra el feixisme. No pararem.