dissabte, 2 de setembre del 2017

VUITANTA-QUATRENA CONCENTRACIÓ VERITAT, JUSTÍCIA I REPARACIÓ. GUERRILLA SENSE RENDICIÓ.




Ahir la nostra Mesa de Catalunya en solidaritat amb les víctimes de Catalunya i de totes les víctimes d'arreu del món dels interessos d'aquells que no respecten els drets humans i neguen la veritat, la justícia i la reparació, va fer una concentració silenciosa.



No vam tenir música, no vam tenir paraules, però sí que vam recollir signatures contra la impunitat per portar-les a la justícia de la República Argentina.



Solidaris amb els pobles i col·lectius que pateixen la violència, la discriminació i la xenofòbia de les estratègies polítiques i econòmiques, que ofeguen els drets humans aquí i a tot el planeta.


La nostra Mesa de Catalunya no té rei, ni reconeix un govern d'un estat que nega per sistema el dret a la veritat, la justícia i la reparació a les víctimes del franquisme i la transició protegint els botxins de la dictadura genocida.



La Guerrilla, sense rendició, ha de tenir tot el nostre reconeixement i per això la propera concentració li dedicarem les paraules, les emocions, les notes musicals que es mereixen per les seves conviccions i la seva lluita antifeixista.


Gràcies a les companyes i els companys, gràcies a les persones que ens donen suport amb les seves paraules. Continuem perquè mai hem tingut por, ni el tindrem. Veritat, justícia i reparació.